Drowgoo, dé innovator in slimme sensortechnologie, ontwikkeld met trots de Battracker

Deze innoverende oplossing tilt vleermuizenonderzoek naar een hoger niveau. De sensor combineert geavanceerde technieken om vleermuizen te detecteren, te herkennen en te monitoren, waardoor handmatige methodes overbodig worden.

Hoe werkt de Battracker?

De sensor is uitgerust met ultrasone microfoons en krachtige camera’s. Zo “luistert” en “kijkt” de sensor de klok rond naar vleermuizen. De sensor registreert hun unieke echolocaties, vlieggedrag en de exacte locaties waar ze vandaan komen en naartoe vliegen. Alle verzamelde data wordt geanalyseerd door slimme software en gepresenteerd op een gebruiksvriendelijk dashboard. Zo krijgt u een compleet beeld van de vleermuizenpopulatie in uw projectgebied.

dataverzameling

Door het in kaart brengen van vleermuizen door middel van beeld en geluid leveren wij een bijdrage aan onderzoek naar het gedrag van vleermuizen.

datascience

Met ons dashboard kunnen we helpen analyse van de verkregen data te vergemakkelijken. Het levert duidelijke weergaven van de verkregen data, zoals bijvoorbeeld het visualiseren van diergedrag door de tijd heen. Alle ruwe data is altijd te downloaden voor eigen analyse.

EFFICIËNT en Schaalbaar

Voor uitgebreide onderzoeken kan een netwerk van Battrackers worden ingezet om een compleet beeld te vormen van de activiteit van de vleermuizen in het gebied.

De sensoren zijn op afstand uit te lezen, waardoor het niet langer noodzakelijk is om zelf aanwezig te zijn tijdens de metingen. 

Drowgoo: uw partner voor innovatieve vleermuizenonderzoeken

Met de Battracker en onze expertise in sensortechnologie en softwareontwikkeling, bieden we u een complete oplossing voor uw vleermuizenonderzoek. Ontdek de voordelen van de Battracker en neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie.